Mă încadrez în categoria oamenilor care evită să călătorească prea mult sau prea departe vara, nu pot să mă bucur de locurile acelea dacă sunt înconjurată de alte sute de oameni. Funny, I know, nu știu cum de locuiesc în București în restul anului :))

Anyway, sunt o mulțime de lucruri de făcut și locuri de explorat în capitală și cum orașul e aproape gol, zic să profităm! Mai jos sunt câteva sugestii pentru București și împrejurimi. Chiar dacă nu avem mașină sau bicicletă (sau curaj să ieșim cu ea din oraș), se pot găsi soluții. Check them out!

Picnic la Mogoșoaia

Parcul și Palatul de la Mogoșoaia se află în apropierea Bucureștiului, în partea de nord a capitalei. Lacul și palatul contribuie la atmosfera de relaxare, așa că îți mai trebuie doar un cidru bun și ceva gustărele în coșul de pe bicicletă. Dacă ți-e teamă să mergi până acolo pe bicicletă și nu ai mașină, poți lua 460 de la stația de metrou Parc Bazilescu sau orice alt microbuz care pleacă de la stația de metrou 1 mai.

Stand up Paddle

Te plimbi pe o placă similară cu cele de surf pe lacuri. Poate chiar la apus. Peisaje de vis. Detalii la ei privind date și prețuri.

Aventură în parcul de la Comana

Escaladă, tiroliană, biciclete, caiac sau zbor cu parapanta, toate astea la 35 de km de București. Dacă nu ai mașină sau bicicletă, poți lua un microbuz încolo de la Eroii Revoluției. Detalii pe site.

Turul Bucureștiului de la ARCEN

Traseele Cu Bastonul prin Bucureștiorganizate de ARCEN împreună cu ARCUB au ajuns deja la a 7a ediție, devin tot mai cunoscute, iar tururile lor tot mai populate. În plus, intrarea e liberă, trebuie doar să ai încălțări adecvate unei plimbări mai lungi.

Leneveală la Therme

Cel mai mare centru spa din acest capăt al Europei beneficiază deja de multă popularitate atât printre corporatiști, hipsteri sau copii. Ai mai multe zona de care poți să te bucuri, hamace, bar și restaurant, până seara târziu. E vacanța ta lângă capitală! Se află tot în nordul Bucureștiului și poți ajunge acolo și cu autobuzele puse la dispoziție de ei, detalii tot pe site.

Apoi mai sunt concerte (gen Greensound) sau events (gen de la Roaba de Cultură), dar cel mai bine e să urmărești artiștii tăi preferați, să vezi pe unde mai au evenimente.

Share Button

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.