Rareori scriu aici despre chestiuni pur feminine. Acum e un moment în care simțeam nevoia să las undeva scris produsele astea. Pe de o parte, să mă uit în câțiva ani la ce foloseam, pe de alta să le promovez.

Nu cred în a urmări trendurile și a cumpăra tot ce apare nou, să-mi expire în dulapuri. Consum ce am și apoi cumpăr ceva nou. Caut să fie locale, să fie ambalate în cât mai puțin plastic, netestate pe animale. Folosesc săpun solid și fac scrub cu zaț de cafea. Dar cred în știință și cumpăr produse cosmetice.

Bucle definite (sau nu) și alte probleme

Am o întreagă rutină pentru bucle, inspirată de informațiile de pe grupul Curly girl method. Fiecare tip de păr are nevoie de alte produse, așa că recomand să te informezi pentru ce ai nevoie. Eu le amestec cu cele de mai jos, pentru că nu toată lumea e perfectă:

  • Dermatită seboreică/mătreață: șampoanele Seboderm (ca tratament) și Head&shoulders (consum uzual);
  • Anti-cădere: pastile Forcapil; șampon tratament de la Gerovital;
  • Babyliss pentru coafat la evenimente. Am un păr cu personalitate proprie și vreau să-l știu aranjat oricând, fără să dau pungi de bani la saloane 💇🏻‍♀️
Un zâmbet de milioane

Folosesc periuță de dinți electrică de la Oral-B de foarte mulți ani și nu aș putea renunța la ea. Am băgat prea mulți bani și timp în dinții mei să nu le dau tot ce e mai bun. Plus ață dentară și apă de gură. Aveți grijă de dinții voștri 😁

Știu că acum sunt în trend periuțele de dinți din bambus, dar 1) nu mă simt confortabil să știu că s-ar putea dezvolta bacterii în lemnul ăla umed; 2) nu se fabrică în România, deci nu sunt perfecte.

Unghii
  • Bio Sculpture pentru manichiură. Am auzit de tactică, am vrut să încerc, am ajuns la TheNailPlace pentru că era cel mai aproape de mine. Am continuat să merg pentru că Andreea e profesionistă și răbdătoare, unghiile rezistă la spălat de vase cu succes, iar straturile de lacuri nu ajung să fie dizgrațios de groase.
  • Farmec pentru pedichiură, acasă: prima dată am primit un pachet promoțional. Am testat lacurile de unghii și apoi am oferit tuturor femeilor din jurul meu. Este unul dintre cele mai bune produse din categorie, la un super preț.
Epilare
  • Philips Lumea for the win 🤩 Am început epilarea cu laser la Nomasvello, doar că nu mă puteam ține de programări. Mi-e mai ușor acasă, iar cum produsul este conceput pentru uz casnic, nu am nevoie de ochelari de protecție sau alte accesorii.
Cupa menstruală

Probabil cel mai bun lucru pe care l-am descoperit în ultima vreme. Mi se pare că este mai ușor de purtat decât un tampon intern. Iar liniștea sufletească este priceless. Am luat de la OrganicCup, iar experiența a fost grozavă de la primul click, la informare, packaging, explicații, tot.

Share Button

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.