Extind subiectul de favorite feminine la chestiuni casnice pentru că unele lucruri sunt utile oricui, indiferent de sex, religie sau orientare:)

Personale

  • Irigatorul bucal de la Dr. Mayer e foarte util, mai ales că e cu baterie și-l poți lua cu tine oricând. Acest obicei nou face vizitele la dentist mai scurte, pe testate.
  • Prin asigurarea medicală de la stat, ai 3 ședințe de masaj pe an gratuite. Pff, doar 3?! Da, mi-aș dori să le folosesc și pe alea. Se rezolvă la medicul de familie, ceri trimitere.
  • Sutienul de la Sloggi este mega comod, nu se vede, aproape că uiți de el.
  • Produsele de machiaj europene de la Kiko Milano și 3ina sunt – am concealer, rujuri, palete de machiaj, rujuri – și sunt mulțumită de toate. Le-am găsit și pe la noi de comandat, dar vă recomand să intrați într-un magazin când le găsiți prin Europa.

Plante

  • Folosesc drept fertilizant zaț de cafea, coji de ouă sau apa în care a stat o coajă de banane. Plantele par fericite și eu arunc puțin mai puțin gunoi.
  • Florăriile Tria’s au probabil cea mai mare diversitate de plante și flori, la cele mai ok prețuri, din București.

Casnice

  • Freshful este probabil cel mai bun serviciu din București pentru a da comandă de produse pentru acasă. A devenit deja un obicei ca pe drum înapoi dintr-o excursie să dau comandă de chestii de mâncare și curățenie, iar comanda să ajungă o dată cu mine acasă. Livrează și în Ploiești, apropo.
  • Farmacia de detergent are detergent bun, cu miros foarte subtil, mai multe de curat. Produs în România. Șiii poți să înapoiezi canistra de detergent la următoarea comandă.
  • Pentru mașina de spălat vase: capsulele de la Finish Quantum dizolvabile sunt foarte practice, mi se părea un chin înainte să desfac ambalajeluțele.
  • Aspiratorul Dyson chiar e magic. internetul are dreptate. Capătul de aspirare cu iluminare face aspiratul o joacă să prinzi toate firele de praf. Toate accesoriile sunt de ajutor pentru spații mai greu de curățat – pe un dulap sau între perete și dulap. Singurul lucru negativ ar fi că e greu instrumentul în sine, unde e bateria.

De-influencing

Sunt multe lucruri care nu-mi plac, dar le scot așa rapid din uz, că uit de ele. Un singur produs l-aș menționa totuși: nu mi-a plăcut crema de mâini de la Aesop, miroase frumos, dar nu hidratează. Nu înțeleg hype-ul, nu o recomand.

Cam atât pentru astăzi.

Revin pe finalul anului cu bunătățile generale adunate de peste timp.

Share Button

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.