Sunt absolventă de FLLS, așa că vreau să vin în ajutorul potențialilor studenți la FLLS cât mai mult posibil. De aceea vă recomand aceaste două cărți lansate de Editura MTTLC și profele Vianu și Petcu, cu subiecte date la examenul de admitere din anii trecuți. Poate că subiectele vă vor părea prea puțin actuale, însă jargoanele specifice nu se pierd din vocabular așa ușor. Trust me, I know 🙂

Subiecte date la Examenul de Admitere între anii 1974-1990

Limba engleză la Universitatea din Bucureşti Subiecte date la examenele de admitere

În același timp, textele de aici sunt un exercițiu destul de bun pentru cei care vor să-și exerseze abilitățile de traduceri, studenți, pasionați & freelancers la un loc.

Spor la tradus! ❤️‍

Share Button

3 Comments

Mihaela · October 4, 2016 at 10:58 pm

Buna seara,va rog frumos daca doriti,sa imi dati informatii despre sectia de studii americane.Care sunt limbile secundare studiate,seriozitatea proferorilor.Va multumesc.

    Gabriela · October 19, 2016 at 10:30 pm

    Hey! Profesorii de la Studii Americane sunt foarte cool si open to new ideas. Despre limba secundara, nu stiu sa-ti spun, se schimba de la an la an. Cel mai bun mod sa fii la curent cu informatiile este sa urmaresti http://www.limbi-straine.ro si http://www.asls.ro

Ruxandra · February 22, 2019 at 4:04 pm

Buna!
Apreciez mult postarile tale despre FLLS. Ai putea, te rog, sa repostezi linkurile de la cele 3 carti? Doar primul link este functional.

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.