Am observat că sunt destul de multe persoane care ajung pe acest blog după ce caută informații despre Facultatea de Limbi și Literaturi Străine de la Universitatea din București, lucru care nu face decât să mă bucure după câte articole am scris în cei 3 ani de licență.

Recomand FLLS pentru că m-a format ca adult. Experiența studenției a fost completată de experiența de voluntariat la ASLS, deci nu aș putea vreodată regreta că am ales să fac Limbi Străine. Poate că aș fi vrut să studiez și alte limbi, dar asta este deja o altă discuție.

Ce poți face cu limbile străine? Absolut ce vrei 🙂 Numai că trebuie să fii cu adevărat bun pe limba aia străină – chiar dacă ar fi doar engleza, pe care o știe toată lumea. Sunt destui care pică chiar și testul de limbă pentru engleză la interviul de job, deși nu se așteaptă.

Mai jos este o listă cu articole, în ordine oarecum cronologică, poate îi ajută pe posibilii viitori studenți la Limbi Străine să-și facă o părere despre experiența la FLLS. Iar pentru întrebări, nu ezitați să folosiți căsuța de mai jos 🙂

Pentru admiterea la engleză vă recomand această carte, realizată de 2 dintre cele mai tari profesoare de la FLLS, o puteți consulta gratuit.

Cu limbi străine în gură
După o săptămână
După un semestru de facultate
De ce FLLS și de ce rusă?
Unde să te duci la facultate
Ce trebuie să știi dacă vrei să dai la limbi străine
La FLLS nu dai banu’ să treci anu’
Pici de 3 ori la aceeași materie, ești exmatriculat!
Ești student, învață!
Câteva lucruri care mi-au plăcut la Limbi Străine
Ce să faci Înainte să dai la Limbi Străine
Share Button

1 Comment

7/52 – Îmi pare rău, sunt așteptată – Agnes Martin-Lugand – Gabriela Deleanu · April 16, 2018 at 9:41 am

[…] și cu familia sa, cunoștințe în domeniul de lucru al clientului, small talk. (uite de asta nici FLLS nu te poate scoate cu jobul de-a gata după 3 ani […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.