Un băiat (Alexandru Bălan “Colo”), care pare ieșit în lume, cu acces la informație și tehnologie, se apucă să se laude pe youtube cum a forțat dragostea cu o puștoaică. Pentru că o cerea, bineînțeles. Apoi își cere scuze, a glumit, nu știm și noi ce e amuzant.

Știm că sunt mulți nebuni prin parcuri sau prin autobuze, care se masturbează la privirile scârbite ale femeilor.

Iar pentru varianta 20.20 avem în premieră jigodia inspirată din primate, care sare pe orice ființă cu păsărică, și-apoi se laudă pe internet cu asta. Și se masturbează cu likeurile și laudele jigodiilor care aspiră la acel rol.

Altă scuză nu poți să ai dacă o arzi super dandy relaxat cu “a fost o glumă extraordinar de proastă” după ce te lauzi ce mascul feroce ai fost tu cu o minoră. Nu ești în toate mințile și trebuie să stai închis o perioadă dacă dragostea cu sila/violul ți se pare o glumiță de stand-up.

Ce-ai fă c-am glumit imediat te aprinzi

Nu e nicio glumă când cu fiecare mesaj din ăsta continuă seria de priviri scârboase din viața reală și mesaje libidinoase de pe internet.

În plus, intră în datoriile fiecărei persoane să atragă atenția asupra greșelilor. Părinții, iubiții, prietenii, și colegii, fiecare este responsabil să penalizeze glumițele nevinovate, care doar continuă niște prejudecăți. Ia uite-o și pe aia ce fustă scurtă are, sigur caută pl. Nu te freacă pe tine grija cum e altcineva îmbrăcat sau dezbrăcat.

sursă foto

Share Button

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.