Perioada studenției schimbă viața fiecărui tânăr. Afli că mâncarea nu se teleportează din frigider în farfurie, eventual gaya încălzită, ba chiar că farfuriile nu se spală singure. Dar să spunem că te prinzi de astea, ba chiar reușești să menții frigiderul înghețat doar pe o treime.

Dar pun pariu cu voi că cel mai mare șoc l-ați avut în momentul în care ați realizat că mâncarea se poate strica și în frigider. Mai ales atunci când e scos din priză. Sau dacă o ții 2 zile pe pervaz în soare.

De aceea am fost super încântată când am descoperit că cei de la Caroli au pus pe salamul Semenic o etichetă termosensibilă care se schimbă din verde în galben, atunci când ajunge la o temperatură de 8 grade Celsius.

Sper doar ca ei să lanseze o etichetă care poate fi atașată caserolei cu salata boeuf și oalei cu sarmale. Să fim serioși, suntem înconjurați de accesorii smart, ca mai înseamnă o etichetă care ne-amintește să punem mâncarea în frigider, gen #mâncarecunotificare? Părinți din toată lumea, asta va salva 2/3 din mâncarea pe care o aruncă copiii voștri 😀

Share Button

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.