Long story short: pentru că nu poți să te plângi de câte mizerii sunt pe internet, dacă nu contribui la promovarea informațiilor bune.

Prin liceu am descoperit bloguri și oameni pe internet care făceau chestii diferite față de ce vedeam în jurul meu. Am doar 18 ani, Lecturi Urbane, au fost proiecte care m-au fascinat la vârsta aceea. Datorită modului în care m-au ajutat să-mi dau seama că e ok să nu mergi cu turma, în 2009 am început să scriu și eu pe blog.

(da, au trecut 11 ani de când tot scriu, și nu am trăit niciodată din blog. aia e.)

Cred cu tărie în faptul că dacă nu-ți convine ceva, sau nu găsești ceva potrivit ție, să contribui la rezolvarea acelui lucru. Există mult conținut de cocalari și pițipoance care nu mă interesează, vin cu conținut pentru tocilari. Sunt multe clipuri cu hauls și cum mai multe lucruri te fac mai fericit, vin cu ceva care spune că e ok să nu cumperi și să fii mai econom.

Nu am dezvoltat nici acum disciplina de a scrie pe blog sau a face vloguri atât de des pe cât e nevoie, așa că apelez la Facebook și Instagram. Postez acolo ce scriu sau ce găsesc util la alții, chestii care mi se par utile.

La urma urmei, fiecare dintre noi am devenit niște televizoare și e alegerea noastră ce alegem să ecranizăm pentru audiența noastră.

(articol scris pentru că primesc des observații de genul ce mult postezi pe x și le voi da această postare drept răspuns)

Photo created by pch.vector

Share Button

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.