Dacă te uiți în arhiva acestui blog, vei găsi primele articole în aprilie 2009. Da, blogul ăsta a împlinit 14 ani luna trecută, ce nebunie!

Dar explorarea mea în „digital” începuse cu un an mai devreme, când am făcut un blog pe blogspot pentru clasa mea, era un proiect de la școală. În același timp, citeam blogurile altora, mă „împrieteneam” cu diverși oameni pe facebook sau twitter și mi se părea minunat ce se întâmpla la București.

De aia am făcut Lecturi Urbane la Tecuci când aveam 16 ani. De aia abia așteptam să ajung la facultate să mă bucur și eu de ce avea capitala de oferit.

Așadar, în liceu am învățat și dezvolata abilități precum copywriting, wordpress, social media, graphic design, community management, event management, founding și încă multe altele. Pe toate le vedeam ca pe o joacă, nu le luam în serios deloc. Nu mi se părea un „job real”. Eram la facultate și mă visam că lucrez la ambasadă undeva, dar în timpul liber mergeam la conferințe de marketing.

Că m-am autosabotat – e puțin zis. Nu am văzut în niciun moment legătura între ce-mi place să fac și o potențială carieră. De aia nu am făcut niciodată bani din blogging sau creat conținut :))

Între timp, m-am lăsat dusă de val, la joburi în diferite companii și echipe, dar legate toate de marketing. M-am împăcat cu ideea că nu pot fi un influencer în sensul de carieră, așa că mă distrez în continuare. Testez noi canale de comunicare. Am un articol de snapchat aici care încă adună vizitatori, surprinzător. Testez Tiktokul și povestesc despre călătorii. M-am jucat cu ideea de podcast.

Pentru că nu am presiunea că trebuie să fac eu bani direct din asta, îmi permit să mă jos și să experimentez. Iar ce învăț, duc mai departe la clienții mei din marketing.

Scriu asta acum să-mi fie (și poate și ție) învățătură de minte că e mai bine să te concentrezi pe lucrurile care-ți vin ușor de făcut, decât pe abilitățile care ți se par că-ți lipsesc. Atunci când te compari cu ce fac alții, ai impresia că trebuie să ajungi ca ei. Dar nu te gândești că poate lor le lipsesc skillurile tale forte.

Spor la mai multă joacă în viață! 🪄

poză făcută la blurrstudio

Share Button

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.