Încă e frigul pământului aici și tu ne vorbești de primăvară? Nu crezi că te cam grăbești?

Mai sunt 10 zile din iarnă.

Poți fi și la schi, și să te entuziasmezi pentru primăvară. Nu că eu aș practica vreun sport de iarnă, dar nici nu mă supără atât de tare vremea asta.

În plus, sunt puțin entuziasmată că vine primăvară. Culori pe afară. Mărțișor, mucenici moldovenești. Turul copacilor înfloriți în București. Decluttering prin casă.

De Mărțișor voiam să scriu mai multe. În spiritul sărbătoririi tuturor ocaziilor – de ce să nu? – mă gândeam recent mai mult la Mărțișor. O prietenă din zona Moldovei îmi povestea dezamăgită că în București oamenii nu sunt prea interesați de această celebrare.

Și recunosc că am contribuit și eu la asta.

Scap ușor cu o ciocolată sau cu un buchet de zambile și gata. Ceea ce era oarecum de înțeles când mergeam la birou și eram 200 de femei pe etaj.

Dar acum, când oricum mă întâlnesc cel mai mult cu oamenii care-mi plac, de ce să nu fac un minim de efort. Să caut târguri de mărțișoare, să fac liste cu fetele cărora să le dăruiesc, să caut ceva potrivit pentru fiecare.

Am trecut de faza cu coșarul (probabil gen z nici nu știe ce e ăla un coșar) sau cu potcoava norocoasă. Dar sunt atât de mulți creatori artizanali acum, că sigur găsești ceva să-ți plac. Uite câteva idei:

  • Târguri de profil de la MȚR, Palatul Universului sau alte locuri de prin țară. Caută pe facebook în secțiunea evenimente
  • Vezi la creatorii de la care ai mai cumpărat dacă au vreo colecție pentru mărțișor
  • Caută pe instagram #afacereameacreativa și găsește ceva pe placul tău
  • Recomandări de la prietene cu creatori care le plac

Iar legat de decluttering și curățenia de primăvară, revin cu un articol dedicat.

Share Button

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.