2023 a fost un an complicat, cu schimbări și ieșit din zona de confort. Dar a fost un an bun. Au fost nenumărate cazuri în care mi s-a confirmat teoria „tot răul spre bine”, așa că rămân optimistă.

În 2023 am renunțat la frica de eșec. Chiar știu că pot face aproape orice îmi pun în minte, dacă mă țin de treabă. Adică am înțeles că munca, disciplina, perseverența îți dezvoltă abilitățile în aproape orice domeniu. Până acum, credeam în eșec. Dar nu există, pentru că înveți din absolut orice.

Ce există în schimb este gura lumii și judecata lor. Doar că atâta timp cât nu gura lumii te hrănește și îți aduce stare de bine, ea nu contează absolut deloc.

Tot în 2023 am lucrat cu o echipă în care m-am simțit confortabil să fiu eu. Și ăsta e mare lucru, pentru că inclusiv valorile morale se potrivesc cu cultura organizațională și modul în care gândesc colegii. Mă bucur cât durează și încerc să nu pun răul înainte.

Am fost plecată de acasă 140 de zile, atât în țară cât și în afară. Da, cam 3 luni și jumătate nu am stat acasă. Lucru care mă face să apreciez apartamentul în care locuiesc de un milion de ori mai mult de fiecare dată când mă întorc în el.

Sper deosebire de anul trecut, nu prea am ținut inventarul uneltelor pe care le-am folosit. Nici nu am experimentat foarte mult. Doar Chat GPT, sau Gepetto, cum îi mai zic eu, a intrat în cutia cu scule.

Pentru 2024, îmi doresc de la mine să monitorizez mai mult niște obiceiuri, să le optimizez și să cresc nivelul de Disciplină.

Să scoatem tot ce e mai bun din astea 366 de zile!

poză cu tortul pe care l-a făcut mama pentru revelion

Share Button

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.