Luna noiembrie a fost una dintre cele mai aglomerate pentru mine. M-am întâlnit cu mulți oameni, am fost înconjurată de multă energie pozitivă – iată, încă o dovadă că nu lucrurile în sine ne fac fericiți, ci anumite experiențe. Să-ți povestesc…

Muzică: Doc – Fuck Luck

Doc tocmai a lansat un album nou în limba engleză ”RAW” (sub numele RWMNCS) – un proiect cu care am fost ”amenințați” multe luni. Eu sunt mega-încântată de câteva dintre piese: In Ya Head, Croissants&Cocoa Milk și Fuck Luck.

Film: Un pas în urma serafimilor

Două ore și jumătate de comedia, dramă, realism. Filmul este despre primii ani la Seminarul Teologic, din perspectiva unui tânăr elev. Dincolo de neregulile sistemului, intră sub reflector și dilemele adolescentine și presiunea familiei. Partea cea mai faină este chiar la sfârșit, când ni se dovedește că subiectul este inspirat dintr-o poveste reală.

Mâncare: Tonul cu susan de la Upstairs Rooftop

Upstairs Rooftop este probabil singurul local rooftop din București la care merg de mai multe ori, așa că nu m-am gândit de 2 ori când a fost vorba de teamdinner la job. Pe lângă idee de perspectivă/view nice, oamenii și-au luat în serios titlu de restaurant și gătesc demențial.

ton in crusta de susan, de la upstairs rooftop

Campanie: Festivalul Brazilor de Crăciun de la Organizația Salvați Copiii

Salvați Copiii a început Festivalul Brazilor de Crăciun în 2001 (deci este la a 17a ediție) și muncește constant pentru a ține copiii în școală. Iată un lucru menționat de ei, cu care eu sunt complet de acord ”sărăcia educaţională tinde să se transmită de la o generaţie la alta. Un părinte care nu a avut acces la educaţie şi care îşi creşte copiii în condiţii socio-economice precare nu va putea rupe, fără ajutorul nostru, cercul vicios al sărăciei educaţionale.” Mulți oameni din zona creativă au acceptat să se implice (aici este galeria brazilor, preferatul meu e mai jos), voi fi cu ochii pe rezultate licitației.

CRESC Studio & Teilor - Diamantul Viu Teilor

CRESC Studio & Teilor – Diamantul Viu Teilor

IG post

Una dintre fotografiile mele preferate care mi-au rămas în minte luna aceasta 💖 Vine de la Dragoș Asaftei și surprinde Palatul Culturii din Iași. Iașul e un oraș pe care ar trebui să-l vizitez în fiecare toamnă, un lucru pe care ți-l recomand și ție 🙂

A post shared by Dragos Asaftei (@dragosasaftei) on

Share Button

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.