După ce ne-a începutul primăverii ne-a ținut în ghete și cojoace, aprilie a înnebunit bucureștenii de tot cu vremea caldă. Iar pentru starea mea de bine au contibuit și lucrurile de mai jos:

Aplicație: Zece la Rece

Am mai menționat de Zece la Rece în articolul cu newsletterele la care sunt abonată. Ei bine, acum băieții au venit cu o aplicație care îți recomandă locuri faine și cool din București, în funcție de diverse filtre (craf beer, specialty coffee, good for dates). De super folosit vara asta!

Activitate: Ieșitul în parc cu prietenii

Au fost 2 ocazii care mi-au re-atras atenția asupra parcurilor: în Parcul Mare din Cluj Napoca, unde erau muuulti oameni cu hamace și bean baguri cu aer prin parc, și Grădină Japoneză când am filmat vlogul asta. Știu că nu e ceva revoluționar, o zic doar că pe un reminder, că e valabil și pentru mine: luați-va prietenii de-o aripă, o sticlă de prosecco și o păturică, și în parc cu voi!

Loc: Stona – showroom de piatra naturala

Una dintre categoriile de lucruri pe care nu prea ni le putem comandă online, fără să verificăm înainte cum arată în realitate, ar fi materiale de construcții și aranjare din casă. Piatră inclusiv. Cei de la Stona.ro au un showroom pe la Aurel Vlaicu, unde poți învață mai multe lucruri și despre mărmuri și pietre (gen știai că marmura aia rozalie din instituții este românească, și e printre cele mai bune din lume). Acolo eu am descoperit un lucru pe care mi-l doresc în viață mea: duș cu pereți din onix translucid. Deci e un pic periculos daca ajungi acolo :))

Muzică: Nwanda – În ritmul meu

Nwanda a lansat recent albumul Caleidoscop și l-a pus și la liber pe YouTube. Pentru mine a fost un refresher prin atâta trap și scârțâituri și versuri pe care nu reușesc să le înțeleg. Piesa preferata este În ritmul meu, dar îmi plac și Marionete (cu Jurjak), și Dincolo (cu Deliric & Alice-Helen Zigman).

IG Post

Cârcotașul are mult prea puțini followers pentru pozele idilice pe care le postează de la munte. Mai ales că nu sunt genul de fotografii făcute super șmecher pentru print și shareuite și pe instagram să fie, sunt chiar speciale și te fac să te oprești din scroll și să zâmbești când vezi peisajele acelea. Și pisica 🙂

Am deschis sezonul🏃🏻‍♂️⛰

A post shared by Andrei Popescu (@carcotasul) on

Share Button

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.