În zilele astea în care orice bucată de conținut expiră rapid și orice piesă lansată acum o lună este veche, e dificil să mai aduni o listă cu chestii faine și relevante. Dar nu-mi mai bat capul cu asta, piesele de mai jos merită o audiție oricând, doar dă play:

Jurjak

Bate vântul frunza-n dungă/Cântăreții mi-i alungă. Versurile inspirate de la Eminescu, puse pe ritmuri de blues alternarnativ, plus vocea aspră, serioasă, spre masculinitatea country-ului. Ascultă și Șoapte, să nu crezi că totul pornește de la luceafărul poeziei.

Marú

Doar dă play acestui playlist. Diana Moraru studiază muzică de multă vreme, o perioadă a scos muzică cu HaHaHa, iar acum are acest proiect muzical. Marú sună ludic, are versuri pe care le-ai gândit și tu dacă ești o tipă (doar nu în forma asta), pe ritmuri ușoare, simple, pe care le ții cu o pocnit din degete.

byron

Mi se pare foarte tare video ratio de cinematografie în care e construit clipul, îți propun să deschizi full screen și să urmărești toată povestea. Este o baladă sentimentală pe soft rock, fără a fi penibilă, ci foarte matură, de adulți așa.

Apoi ți-aș mai recomanda ceva local: în timp ce asculți muzica asta, să sorbi dintr-o doză de la Hop Hooligans, bere pale ale cu arome specială.

Share Button

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.