Una dintre întrebările mele preferate este „cum ai schimba lumea în bine dacă ai avea extrem de mulți bani?”, iar un prieten mi-a spus că ar face lobby politic să se schimbe legile după dorințele lui. Mi se pare un răspuns foarte bun și o tactică foarte utilă, pe care s-ar putea să o aplic.

Iar pentru că trebuie să mă pregătesc de pe acum pentru viața aceea (nu că aș juca la loto să am vreo șansă prea curând), aplic tactica altfel.

Îmi pun banii la treabă pentru lucruri în care cred.

Produse locale pe cât posibil, fie că e vorba de haine sau mâncare. Nu am comandat de pe shein niciodată, iar de la aliexpress acum 4-5 ani. Donez către cauze în care cred. Plătesc un preț corect pentru serviciile de care mă bucur. Cheltuiesc pentru sport, artă, cărți, mâncare bună.

Știu că prin banii mei (atât cât am acum) am puterea de decizie și pot să contribui de pe acum la o lume mai bună.

În plus, ca antreprenor în dezvoltare, îmi dau seama cât de importantă este fiecare comandă pe care o primesc. Că e vorba de susținerea proiectului, de faptul că produsele circulă, că am feedback real de la clienți.

Așa că da – preia puterea banilor tăi, chiar dacă ți se pare că nu sunt prea mulți acum. Trebuie să te pregătești pentru când vin ăia mulți.

Share Button
Categories: Diverse

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.