și ceilalți par să nu înțeleagă acest lucru. Ceilalți – familie, câțiva prieteni, multe cunoștințe. Le e și greu când sunt în umbra exemplului soră’mii care la vârsta mea își planifica nunta. Mai mai că-mi zice și bunică-mea că atunci când eram în liceu eram mai “zburdalnică” și că ar trebui să-mi găsesc pe cineva.

Sigur că e bine să ai pe cineva în care poți avea încredere oricând. Care te ajută cu sacoșile de la cumpărături și care-ți ține popcornul cât te duci tu la toaletă, atunci când ieșiți la film.

Numai că Bucureștiul ăsta fabulos te pregătește altfel mental. Ai treburi de rezolvat – terminat facultate și master, obținut un job serios, să-ți găsești un loc bun unde locuiești, să ieși la filme, muzee și galerii și să faci Sunday Funday cu fetele.  Cum e cu Москва слезам не верит – un film care-i musai de văzut! –  așa-i și cu Bucureștiul.

Chiar mi-e bine cum sunt acum, unde sunt. Am mult de muncă, pe cel puțin 3 proiecte diferite, pentru care trebuie să fac constant un soi de switch mental. Și nu e nimic rău în asta.

A fost Valentine’s? Grozav, oricum nu l-am ținut nici când aveam pe cineva. Noi să fim sănătoși!

Astea-s declarațiile a 2 superstaruri la premiile Grammy de anul ăsta.

Mai jos este o tânără domniță care se ferește de săgeata lui Cupidon-Eros, o creație a lui Bouguereau – The girl battling the Cupid

 

Share Button

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.