Este foarte dificil să fii student. Acum, mă simt mai dezorientată ca niciodată. Nu știu unde să mă angajez vara asta.

Și acum vin întrebările:

De ce vrei să te angajezi? – pentru că vreau să fac chestii faine vara asta, pe banii mei. Le cer destui bani părinților în restul anului.

Păi și ce ți-e atât de greu? – mi-e greu pentru că eu vreau să fie o experiență care să îmbine munca cu distracția, să cunosc oameni noi, poate să descopăr culturi noi. Vreau să profit că am doar 20 de ani, sunt lucruri pe care le poți face doar acum. În plus, așa aș crește, așa m-aș dezvolta personal și așa aș înțelege poate anumite lucruri.

Atunci du-te și lucrează la mare. – ar fi fain, nu? Pe de altă parte însă, poate ar fi un semn de maturizare din partea mea să caut un job mai serios. Ar trebui să mă gândesc că la anul termin facultatea și nu e ca și cum aș avea un serviciu asigurat, pentru umaniști e mai greu. Poate ar trebui să mă apuc să-mi aranjez un CV solid.

https://www.facebook.com/motivonti

Cam astea au fost gândurile mele din ultima perioadă. Singurul lucru sigur pe care-l știu este că vreau să-mi placă ceea ce fac. Și că dacă nu va ieși o chestie super-mega-faină, măcar voi ști că am încercat și că mai am vreo 40 de ani la dispoziție să tot muncesc. Voi aveți vreun sfat de dat?

Share Button

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.