Îmi lipsește perioada din studenție când puteam să-mi programez timpul mult mai ușor și puteam merge la toate evenimentele la care mi-aș fi dorit și la încă câteva. Gata, s-a întors toată lumea în București, putem să ne facem listele cu to-attend.

Lecția de prim ajutor @ Anim’Est

Marți, 6 octombrie, de la ora 18.00 la Re:Animation Hub / Carol 53 (cu adresa Bd. Carol nr. 53)

O serie de 5 animații pe tema acordării primului ajutor în situații de urgență, serie din cadrul ”Lecția de prim ajutor”, realizată de Asociația MaiMulutVerde și NN Asigurări de Viață, cu sprijinul SMURD.

Zilele Filmului Brazilian

6-10 octombrie 2015 Instituto Cervantes din București – Sala Auditorium Bd. Regina Elisabeta, 38

O serie de proiecții de film brazilian actual însoțite de o expoziție intitulată “Circuit internațional de artă braziliană, a XX-a ediție”, organizată de Ambasada Braziliei în colaborare cu Fundația Colege Arte din Brazilia. Program complet și detalii despre fiecare proiecție aici

British Documentary

Fiecare zi de luni din perioada 5 octombrie – 14 decembrie 2015 în Studioul „Horia Bernea” al Muzeului Național al Țăranului Român.

Selecția „British Documentary” aduce în fața publicului cele mai bune documentare britanice din ultimii ani, reprezentative atât din punctul de vedere al conținutului, cât și al calității cinematografice. Program complet pe pagina evenimentului.

 

Share Button

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.