Trebuie să fim de acord cu ceva: reclamele la pariuri sportive și la jocuri de noroc (păcănele) sunt peste tot. Locurile unde acestea activează sunt foarte dese și foarte puternic promovate stradal.

Ca om de rând care umblă pe stradă, mă deranjează atâta zgomot. Adică Bucureștiul oricum e un oraș haos, cu trafic, claxoane, sute de cabluri atârnate de stâlpi. Tonele de reclame doar adaugă la zgomot și nervi.

Paranteză, cred că reclamele stradale trebuie reglementate cumva cu totul, să scadă din zgomotul general dintr-un oraș. Am închis paranteza.

Acum, legat de păcănele & co, nu cred că are sens să menționez de ce sunt greșite și ce probleme îți aduc. Pe mine nu m-au prins nici măcar de curiozitate să văd cum e, așa că pot fi avocatul diavolului și să zic că ține doar de voința fiecăruia. E de rahat, știu.

Dar pentru că nu m-a interesat niciodată vreodată subiectul, nu mă interesează nici reclamele.

VREAU SĂ VĂD RECLAME LA PRODUSE CARE MĂ INTERESEAZĂ.

Arătați-mi ikea, carrefour, bmw, lucruri mai lumești și mai diverse. Vreau să fiu distrată de reclame la produse de zi cu zi. Vreau să fiu convinsă de oferte și ”fericire” de la companii normale.

Nu mai suport să văd roșu și galben și steluțe și vampirași și nimic. De aceea am semnat petiția Declic și te invit și pe tine să o faci.

Îți las mai jos și o discuție/dezbatere cu mai multe puncte de vedere despre acest subiect

sursă foto Joe Yates

Share Button
Categories: Diverse

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.