Cum să pregătești un mic dejun simplu pentru o dimineață leneșă de sâmbătă, dar nu mai ai mare lucru prin dulapuri și siii-gur nu ai de gând să ieși din casă prea ușor? Scoți de prin dulap și frigider ce găsești și vezi cum te descurci :))

Așa ajungi să pui untdelemn de la bunica în tigaie la încins, arunci câteva fire de mălai (orice moldoveancă trebuie să aibă mereu mălai în casă!) cât să se acopere fundul tigăii. Bați rapid două ouă bio-eco-naturale de la ferma familiei peste care sufli trei firimituri de sare și patru de piper, le pui peste mălaiul încins. Scoți din congelator ceva caș bio-eco-natural de la vecinii familiei și-l dai pe răzătoare de două ori și jumătate, apoi îl arunci în mijlocul omletei. Scoți un castronel de la horezu din dulap, în care amesteci trei roșii, un ardei și câteva fire de pătrunjel, toate bio-eco-naturale de la ferma familiei. Omleta începe să se rumenească, așa că oprești aragazul, mai pui câteva frunze de pătrunjel (sau ceapă verde dacă ești fan), îndoi omleta și o pui în farfurie. Poftă mare!

Dacă mai aveți rețete din astea simple, feel free to share!

(nu mai pot cu fructele și legumele super bio-eco-naturale pe care oamenii simpli le consumă since forever, însă acum au devenit a thing, aparent)

Share Button

4 Comments

Claudia Predoană · September 12, 2015 at 1:07 pm

Trebuia să ne pui și o poză 😀 Eram sceptică când am citit titlul, dar mai că îmi vine să încerc și eu treaba asta. Sună chiar bine din ce ai povestit tu.

    Gabriela · September 12, 2015 at 1:36 pm

    Claudia, pofta a fost prea mare ca să mai apuc să fac poze :)) însă, aștept poze de la tine! 😀

Madalin · September 18, 2015 at 10:18 am

Mmm, suna delicios! 😀

    Gabriela · September 18, 2015 at 11:05 am

    spor la gătit atunci!

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.