A venit și pentru mine timpul să merg la evenimente de adulți, unde sunt incluse nunțile și botezurile. Vara asta am bifat 2 nunți și un botez și nu pot spune că regret prea mult. Sunt persoane care-mi sunt dragi și alături care m-am bucurat de bucuria lor 🙂 Apoi, pentru că mi-am dat timpul și banii pentru un eveniment, am ales să fac în așa fel încât să-mi placă acolo.

Deci, rule no. 1: dacă vrei să te simți bine undeva, oriunde, întâi de toate nu trebuie să îți pară rău că ești în acel loc. Acceptă o invitație doar dacă chiar vrei să mergi acolo. Iar dacă o faci de dragul partenerului, mno pățăști 😀

Apoi, să știi să zici stop: la platoul de sarmale de după pește, la vinul acrit sau mai știu eu la ce. Îmi place mâncarea, dar nu în cantități prea mari în timpul nopții, oricâte hore aș juca. E mai ușor să zici nu, mulțumesc.

Să știi când să pleci: râdem, ne distrăm, dar ne mai și odihnim. Știu că de la ora 2.30 a.m. nu mai rezist nici în cluburi, nici la filme, nici la nunți, așa că mă duc frumușel acasă și prind câteva ore de somn, așa încât a doua zi să nu fii zombie.

Acum e un trend să ne plângem de “obligații”, de melodiile eterne de dragoste sau de meneaito, de același meniu cu 5 feluri și de mai știu eu ce. Băi, e greu să faci o nuntă cu totul ieșită din comun, mai ales când locuiești în provincie, mai ales când trebuie să-ți mulțumești finanțatorii principali – părinții.

Pentru mine, invitat, evenimentele din vara asta au fost ocazii bune să mă bucur alături de rude și prieteni și să-mi revăd prietenii cu care am crescut. În plus, a fost o oportunitate să-mi recalibrez indicatorii și să cobor de pe norișorul hipsteresc al capitalei.

foto via unsplash

Share Button

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.