Online Marketing Academy (OMA) e o serie de cursuri susținute de Google la universitățile românești, apărute prin toamna lui 2013, când eram înfometată după informații legate de online și voiam să învăț totul instant.

omagoogle-gd

Am început cursurile de la prima parte la Universitatea din București, apoi am mers la ASE. Am dat testele pe Adwords, am diplomă de participare, deci pot să mă angajez ca specialist de marketing online oriunde, nu?

Mnu chiar 🙂 Recomand tuturor studenților care vor să se specializeze în comunicare online să meargă la cursurile astea pentru ei și mai puțin pentru diplima de participare. (Doamne, ce enervanți erau colegii care întrebau încontinuu de diplome la cursuri și pe G+ group!!) Rare sunt ocaziile în care specialiști de la mama google vin să-ți arate ce înseamnă campanii, optimizare, conversii pentru mai multe domenii. Așa înțelegi ce înseamnă comunicare integrată și de ce e important să arăți foarte bine în online (ca brand, zic).

În concluzie:

Este util să faci OMA? – cu siguranță!

Te face angajabil un curs de OMA? – dacă faci cursul numai pentru diplomă și pentru câteva rânduri în plus pe CV, nu.

Toamna asta reîncep cursurile OMA by Google, din păcate doar în București (la UniBuc, Poli și ASE) și în Cluj-Napoca (la Universitatea Tehnică) și e timp până pe 1 noiembrie să te înscrii.

Share Button

2 Comments

Diana · October 22, 2015 at 1:58 pm

Nuuuuu, e doar pentru studenti 🙁 Nu credeam c-am sa regret vreodata c-am terminat cu scoala pe viata asta.

Traiab · September 18, 2017 at 12:23 pm

Anul acesta se mai țin?

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.