Adică statului degeaba. Adica sedentarismului. Revista Viva! plus mulți oameni cunoscuți (printre care și Mircea Badea) încearcă să dezmorțească bucureștenii. Sau pe cei din afara Bucureștiului (precum subsemnata).

După ce i-am batut mult la cap, i-am convins pe Miha (sor’mea) si Ionuț (cumnata’miu) să meargă cu mine mâine. Și i-am mai convins sa îi convingă și pe alți colegi de-ai lor. Nu le-ar strica să mai iasă din rutină ăi să alerge prin parc puțintel. Poate s-au plictisit de stat in pat, sau, sșănu fiu rea, de alergat pe bandă.

Pe langa alte lucruri pe care le promovez (ecologie și lectură), consider că și sportul și practicarea lui fac parte din viata noastra. Multa lume (spun asta scriu asta din experiență) consideră că pot să traiască sănătos doar prin regim/dietă și sport deloc. neah neah! ce n’est pas possible! pentru că cele doua elemente trebuiesc îmbinate.

Azi am ajuns in capitală, mâine dimineață mă duc să alerg și dup-amiază mă întorc acasa. Que sera sera!

viva_la_revolucion1

Update:

I did it. Adică parțial, sor’mea a obosit la jumătate, asta e, next time. Au fost foooaarte mulți oameni. Adică mulți mulți mulți oameni. Majoritatea până în 30 de ani. Am primit apă plată de la Bucovina si Cola zero de la OCHI :)) Mi-a placut, mai merg și altă dată.

Share Button

1 Comment

Gabytzzuka · May 25, 2009 at 8:48 am

Bv ftha…si eu am fost la gl;))…imi place cand scrii in franceza..:P

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.