Câteodată se întâmplă ca lucrurile să o ia razna. Iar tu, ca om, încerci să le aranjezi, să faci puțină ordine în haosul care te înconjoară și ajungi să uiți de tine și de nevoile tale. Pleci în grabă și uiți de paharul de apă cu lămâie pe stomacul gol. Ești pe fugă toată ziua și te saturi cu 2 covrigi cu susan. Seara te vezi cu prietenii de care ai uitat și înfuleci o pizza fără să te uiți la ea. Mâine, o iei de la capăt.

În ultima perioadă, cam așa am ținut-o. Pe repede-înainte, să facem treabă și rareori apăsam <<pauză>> și respiram. Mi-e ciudă că nu am fost în stare să mă stăpânesc și să-mi mențin ordinea în stilul de viață.

Așa că m-am hotărât: îmi fac o prioritate din ordonarea tuturor obiceiurilor ăstora – dau afară elementele negative să fac loc celor benefice. În plus, profit de o bucătărie complet echipată să-mi fac de cap și culinar (nu ridicați din sprânceană, dragi prieteni, ați fi surprinși de abilitățile mele!). Ușor-ușor am să reușesc să restabilesc ordinea în stilul meu de viață.

Share Button

2 Comments

BitterCherries · September 24, 2013 at 1:26 pm

Când mă întorc, aştept să fiu impresionată de aceste noi abilităţi culinare!

    gabriela · September 24, 2013 at 3:16 pm

    vei fi 😛

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.