Îmi place să lucrez de oriunde, tiktokul știe deja asta despre mine, așa că periodic îmi arată idei de joburi ușor de făcut. Uite 3 idei de făcut bani din vârful patului. 7 metode pentru a câștiga bani pasiv. 0 soluții pe bune.

Serios, dacă știți pe cineva care a urmat sfaturile alea și are un venit decent, vreau să cunosc acea persoană.

Unul dintre acele videouri laudă jobul de marketing digital. Adică ce lucrez eu de mulți ani încoace. La început mă amuza că era promovat ca ceva ușor de învățat și ușor de făcut. OK, nu este fizică cuantică. Dar nu este ca și cum iei certificarea de la Google Ads cu răspunsuri de pe net și gata, te plătesc toți să le faci reclame pe google.

Lăsând partea amuzantă la o parte, chiar îți trebuie niște abilități extra. Să ai abilități de logică, să înțelegi cum funcționează algoritmul fiecărei platforme. Să înțelegi business și ce ai de vânzare. Să știi niște matematică, să nu-ți fie frică de excel și formulare. Niște creativitate pentru anunțuri. Să gestionezi așteptările clienților. Chiar dacă lucrezi din vârful patului.

Partea și mai puțin amuzantă va fi dacă oamenii chiar vor crede acel rahat turcesc. Dacă „se descurcă” cu niște anunțuri și amețesc niște companii. De la un punct încolo, se vor frustra că nu vor mai putea să simuleze ceea ce nu știu. Iar companiile vor fi supărate că nu găsesc oameni competenți.

Deci nu credeți tot ce vedeți pe internet. Poate nici articolul ăsta, că o fi secretul oamenilor de succes și plini de bani, dar nu l-am descoperit eu.

sursă foto Campaign Creators

Share Button
Categories: Marketing

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.