Zona de nord vest a Bucureștiului (Șoseaua Chitilei-Bucureștii Noi-Dămăroaia încolo) se dezvoltă tot mai mult, tot mai repede. Blocuri noi apar printre case, este metrou până la balta Străulești, iar magazine – avem di tăti.

Deși nu este greu să ajungi la Victoriei (10 minute cu mașina), uneori lenea e mare și-ți dorești să rămâi în cartier. Eu am găsit 3 locuri din care comand mâncare sau unde ies să mănânc prin zonă, mi-a fost dificil să le găsesc și pe astea, dar sunt fericită cu ele.

Perfekto Pizza

E o pizzerie (n-ai crede, nu?) la două străzi de mine, care au mai mereu oferte bune de combinat și mai ales – vine repede! Mâncare bună, pe bani puțini, în timp scurt – mixul perfect din punctul meu de vedere.

Adresă: Navigației 9 (Chitilei)

Tasty Box

Un loc mai degrabă de dat comenzi, însă are câteva locuri și pentru mâncat acolo. Iarăși avem oferte la combinat diverse mâncăruri, plus meniuri zilnice pentru muncitorii din zona de nord a capitalei.

Adresă: Bucureștii Noi 179

Gelsomino

O trattoria de cartier (afacere de familie), însă cu decor cât se poate de simpatic. Este practic singurul loc din listă unde poți sta la masa și mânca cu prietenii. Meniul este cu inclinație italienească (pizza, paste, risotto, salate), prețurile sunt decente, iar mâncărurile gustoase.

Adresă: Aeromodelului 11 (Laminorului)

Cofetăria Sweet Maria

După atâta mâncare, păstrăm loc și pentru desert! Un loc roz pe dinafară și plin de bunătăți dulci pe dinăuntru. Cofetăria are laborator propriu, fix lângă magazinul micuț. Nu este foarte mare, gen pentru a sta cu prietenii acolo la taclale, însă are o masă unde poți savura din mers o prăjitură

Adresă: Bucureștii Noi 156

Alte locuri din cartier, neîncercate: Jerry’s Pizza, La Ceaune.

Ca întotdeauna, recomandările sunt binevenite!

Share Button

3 Comments

alex · October 14, 2017 at 8:12 pm

puteti incerca sa comandati “la Ceaune”, pregatesc pranzul ,livrarea pana in ora 16.00.puteti si revebi cu rating

Locuri de mâncat în Bucureștii Noi – 2 – Gabriela Deleanu · January 29, 2019 at 2:55 pm

[…] Prima parte a seriei cu locuri și restaurante în zona Bazilescu și Bucureștii Noi: https://gabrieladeleanu.ro/locuri-de-mancat-in-bucurestii-noi/ […]

3 restaurante italienești bune în București • Gabriela Deleanu · October 30, 2019 at 10:11 pm

[…] mi-a fost recomandată de mai multe ori după ce am povestit de restaurante din Bucureștii Noi (1, 2). Este pe malul lacului Străulești (de unde și numele), pe Șoseaua Sisești 269, într-o […]

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.