Ajungi la locul de înregistrare, zâmbești către ceilalți care așteaptă. Unii glumesc nervos. Nimeni nu știe ce întrebări va pune Ariel de data asta. Ăsta e tot farmecul.

Ariel este unul dintre cei mai creativi oameni pe care îi știu. De fiecare dată când anunță un nou proiect, îl urmăresc, dau likeuri, views, tot ce pot. Preferatul meu cred că este Trei Idei . Despre #Bucureștenii – recunosc, nu am avut curaj să ajung la prima serie. Însă când a deschis lista de înscrieri pentru al doilea sezon, am zis că e timpul să merg. Mai ales că am buletin de București din 2015.

Ești pregătită, începem?

Sigur, m-am născut pregătită. Nu a spus nimeni vreodată asta pe bune. Te încurajezi. Deși îți bate inima de-ți sare din piept. Sigur că poți să spui „pas” întrebărilor, dar atunci ai plecat degeaba de acasă. Nici nu oferi material pentru video, nici nu descoperi ceva nou despre tine. Pentru doza aia de stres m-am întors la a patra serie de înregistrare. Să mă așez pe scaun, să fiu atentă la microfon și să răspund pe loc la o întrebare total aleatorie și de multe ori personală.

Ce răspunsuri am dat

  • Nu știu să mint. Dar mint necunoscuții – nu știu cât e ceasul, deși am telefonul în mână.
  • Sunt rasistă, dar îmi doresc să nu mai fiu.
  • Am visat să lucrez într-o ambasadă, lucrez în marketing digital.
  • Să fii bucureștean înseamnă să fii obișnuit cu haosul.
  • Atunci când nu știu ce să mai fac, trag un pui de somn.
  • Da, cred în Dumnezeu. Chiar dacă spăl duminica și nu țin post.

Îți las mai jos câteva clipuri (în care apar și eu! 😊), însă poți vedea întreaga serie pe youtube.

Pe final, îți sugerez să încerci măcar o dată o astfel de experiență. Poate chiar la Ariel, chiar dacă nu ai buletin de București. De obicei anunță noile sesiuni de înregistrare pe instagram.

Share Button

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.