Anul trecut am avut norocul să fiu voluntar la Evensys pentru Webstock și am înțeles prin energia și dedicația organizatorilor de ce acest eveniment deschide practic seria de conferințelor pentru noul sezon.

Anul acest am norocul să particip în calitate de Blogger Acreditat și voi reuși iau parte la conferințele despre cele mai “fierbinți” subiecte din domeniu (cum ar fi intrigantul mobile, care crește de nu se mai oprește), să ascult specialiștii care vor dezbate noile tendințe șiii să revăd sau să cunosc unii dintre cei mai mișto oameni de comunicare.

Practic, o dată cu anul școlar debutează și anul conferințelor și proiectelor. Așa trecem din educație formală la educație non-formală și învățăm continu, luând parte la ceea ce unii numesc life long learning. Nu-i rău să fim deschiși și să acceptăm că trebuie să îmbunătățim și adaptăm informațiile pe care le deținem deja, căci doar așa putem (zic eu) să ne descurcăm în nebunia și haosul care avansează așa de repede. Sunt convinsă că fără perfecționare continuă nici n-ai avea cum să ajungi vreodată să te numeri printre câștigători.

Sper să ne vedem pe 26 septembrie la JW Marriott Grand Hotel.

Share Button

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.