Ultima dată când am fost în Tecuci, tot centrul era în reparații și mă gândeam la muncitorii care nu mai erau în floarea vârstei și care înghețau în stradă. Astăzi am descoperit la pas de ce s-a încurcat circulația în toamnă. De fapt, ea încă este încurcată.

Centrul civic, cum este numit pe site-ul primăriei, a suferit mici modificări: statuia lui Cuza din fața primăriei a fost mutată din nou în parc, iar în locul ei sunt scena și ceva chioșcuri unde se vând diverse nimicuri sărbătoricești. Sensul de circulație din fața primăriei este închis și trebuie ocolit pe străduțele cu sens unic. Partea cea mai bună vine acum: avem patinoar!

Dap, toate astea în buricul târgului.

gabrieladeleanu.ro gabrieladeleanu.ro gabrieladeleanu.roPlus, e musai să vedeți fotografiile nocturne  de pe FotoClubTecuci!

Mă bucur să văd toate schimbările astea. Oamenii simt că se face ceva și pentru ei. Acum sper să fie recunoscători și să nu își bată joc de lucrurile acestea frumoase.

Singurul minus pe care îl găsesc – înghesuirea în centru. Mai sunt 3 parcuri în Tecuci, ar fi fost fain să împartă cumva. Tecuciul este un oraș mic, dar nici chiar atât de mic.

Share Button

6 Comments

Petrut · December 24, 2013 at 3:00 pm

Aoleuuu…! Cum adica “Oamenii simt că se face ceva și pentru ei”?!!! Vaii… Oare oamenii stiu cat se fura in spatele acestor constructii care sunt “nimicuri sarbatoresti”? Pt. cei care nu au avut ocazia sa vada cum functioneaza sistemul, dar si pt. cei care sunt inzestrati cum mai putin ca sa vada, cam asa sta treaba cand se fac constructii si reconstructii: Evaziune fiscala si spalare de bani — Primaria incheie un contract cu o firma X pt. construirea sau reconstruirea lui Y(eveniment sau altele), daca toata lucrarea valoreaza 10.000 Euro(exemplu), firma X vine cu o factura de 50.000 Euro(la comun acord cu functionarii publici);… iar diferenta se imparte intre firma constructoare si functionarii publici in frunte cu PRIMARUL astfel incat toata “lumea” sa fie multumita… Noi(defapt voi nu eu) suntem mutumiti ca din preaputinul nostru avem sa ne dam o tura la patinuar si sa cumparam cateva “nimicuri sarbatoresti”, iar EI sunt multimiti ca au burta plina si mai mult decat pot sa cheltuie…” —————————————————————————- “Deci cum iti impui punctu’ de vedere
Cand n-ai nimic de dat afar’ de sfaturi si repere?
Si e de-ajuns uneori, da’ ceilalti nu vad
Sau se prefac ca n-au timp sa-si puna atatea intrebari” —————————————————————- SARBATORI FERICITE!

  gabriela · December 24, 2013 at 4:31 pm

  Asta e treaba auditului, a fiscului și a celor responsabili de controale financiare. Da, se fac toate ilegalitățile astea la orice proiect cât de mic, însă am evitat să scriu despre partea asta.

   Petrut · December 24, 2013 at 9:06 pm

   Aaaa… Ok atunci… Hai sa ne prefacem ca suntem multumiti si happy si sa vorbim numai de bine pe cei care ne fura cu nesimtire din cauza ca unii aleg sa taca din gura. Sa ne prefacem ca vedem partea plina a paharului cand el e aproape gol. Oamenii responsabili de controale financiare si altele nu-si mai fac treaba, dar nici cei carora le-a dat Dumnezeu sa vada asta nu-si fac treaba, de vina sunt si cei care vad si tac din N motive care n-ar trebui sa existe… Pacat!

    gabriela · December 24, 2013 at 10:11 pm

    La fel pot fura și fără să facă neapărat ceva, însă eu nu sunt în măsură să scriu despre asta pentru că nu știu exact ce și cum. Dacă aș lucra în presă, poate că aș scrie altfel 🙂

     Petrut · December 24, 2013 at 10:55 pm

     Asa este dar… ca sa furi din fondurile europene trebuie obligat sa arati ca ai facut ceva

Alexandra · December 27, 2013 at 9:28 pm

despre ce vorbiti mai voi aici? pe bune? articolul nu spune nimic explicit, iar voi nu stiti ce vreti si care e neregula! ziceti mersi ca stati cel mai bine dintre orasele MOldovei!

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.