Au trecut 2 ani de când am frumusețea asta de GoPro Hero 7 Silver și mă bucur de decizia pe care am luat-o. La vremea aceea, am testat alte 2 modele de la F64 înainte să dau comandă, să văd cum e. Mi-a plăcut cum e în acvariu, la piscină, în mișcare.

Pentru context, de obicei aleg să cumpăr electronice noi, din cele mai recente modele, pentru că așa evit problemele tehnice de soft și hardware.

Îmi place camera asta de la GoPro pentru că este foarte practică: este mică, rezistă la ploaie, la soare, și la ninsoare. Apoi, tot din categoria oamenilor simpli, apreciez cadrul larg pentru selfies de grup, sau poze cu clădiri mari. Și pot să documentez cu ușurință ce fac țestoasele. Poate-l voi prinde și de arici 😄 Bine, lucrurile astea le obții și de la alte action camera, așa-i. Dar sunt utile:

  • camera de 10MP, iar pozele ies în culori vii
  • comanda vocală (GoPro take a photo!)
  • timer pentru cameră și funcții de slow motion/hyperlapse direct din cameră
  • funcția GPS, să vezi pe unde ai umblat
  • sincronizare cu aplicația GoPro și integrare cu Quick pentru edit instant.

Cred că în contextul în care camerele de la telefoanele mobile au evoluat tot mai mult, oamenii oricum evită să mai cumpere camere foto profesionale doar de dragul de a le avea. Sunt grele, voluminoase, trebuie să stai să înveți manualul, prea multă bătaie de cap. Aici cred că vine utilitatea GoPro-ului, te ajută să surprinzi ce-ți place, la o calitate foarte bună, fără să te încurce prea mult, că poate urmărești o hartă pe telefon, de exemplu.

În loc de încheiere, vă invit să vedeți ce fac pe Instagram cei de la GoPro și vă mai las aici un cont foarte fain, dedicat fotografiilor cu GoPro: CaptureHeroes.

Share Button

1 Comment

Cum ne schimbă social media - Webstock 2019 • Gabriela Deleanu · October 4, 2019 at 7:39 pm

[…] au fost Rareș Năstase (România, te iubesc), Marius Coman (Vodafone), Mircea Popa (Mircea Bravo), Vali Petcu (Zoso.ro). […]

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.