Uneori lucrurile se sincronizează a naibii de bine. Exact când mintea mea spune ceva, dau pe net (involuntar) de ceva asemănător.

Să vă explic: mă uitam pe lista mea de prieteni pe facebook. Ştiu că e vina mea, dar mi-o asum. Am destul de mulţi “prieteni” cu o vârstă cam fragedă. Mulţi îs colegi de la sală. Da, ultima propoziţie a fost un argument prin care să mă justific.

Oricum, se observă clar că internetul le este deschis oricând, iar facebook capătă nişte dimensiuni nedorite în asemenea circumstanţe. Îşi pierde într-o mică măsură atributul de unealtă social media. Sau cel puţin aşa mi se pare mie.

zibo.ro

Însă, am dat azi de un link prin care se pregăteşte o reţea socială pentru copii. Este vorba despre Zibo.ro. Deocamdată sistemul planetar este în construcţie, nefiind complet, căci în curând va apărea ‘planeta comunitate’. Iar ce-mi place mie cel mai mult la ei este că se implică în proiecte umanitare (vezi Schimb de jucării).

Planeta cea mai bună este, însă, cea de concurs: în această perioadă, unul cu un premiu de 25.ooo€. Sună bine, nu?

Eu am trecut de vârsta Zibo. Dar cred că cei mai mici vor găsi o groază de lucruri minunate şi prieteni din toată ţara acolo. Sau, cel puţin vor fi distraşi de pe facebook.

Share Button

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.