Nu mai rețin unde am auzit asta prima oară, însă în ultima perioadă am început să-mi pun niște întrebări. Sunt nemulțumită de mine, de ce? De ce nu am încredere în mine? De ce mă plâng tot mai des? De ce simt că pedalez la o bicicletă medicinală și nu avansez deloc?

Și am realizat că acestea sunt lucruri care, de altfel, nu sunt printre primele caracteristici pe care eu le admir la o persoană. Neîncrederea, victimizarea, blazarea. Chiar dacă îmi convenea sau nu, mă înconjuram de oameni de genul ăsta și, la nivelul subconștientului, mă molipseau și pe mine.

În seara asta, la evenimentul de lansare a cărții lui Ariel, m-am simțit plină de inspirație. O dată ar fi grație autorului, care a avut curajul nebun de a începe o afacere, condus doar de pasiune. Iar rezultatele actuale și chiar existența cărții atestă faptul că prin pasiune și perseverență ajungi să schimbi sensul expresiei “mă duc la muncă”. Apoi, ar mai fi ceilalți participanți la event. Toți plini de energie, optimiști, idealiști, pasionați.

Eventul acesta a fost ca un “boost de energie” pentru mine. Vă mulțumesc că ați fost deschiși și că m-ați lăsat să “fur” din energia voastră pozitivă, mă bucur că Ariel a ales acest concept pentru o lansare de carte. Ce-i drept, eu încă mai lucrez la acel ceva de care spune Bukowski (Find what you love and let it kill you).

Deci care-i concluzia? Înconjoară-te de oameni de la care ai ce să înveți, nu de oameni mai slabi decât tine, doar de dragul de a fi cel mai bun dintr-un grup. Deschide-ți mintea și sufletul și primește lecțiile pline de învățăminte care-ți sunt oferite, fără să-ți dai seama.

Share Button

2 Comments

Ariel Constantinof · April 11, 2013 at 2:10 am

😀

Wow. Sunt super-happy să aud că la lansare ți se pare că au fost oameni faini. Eu știam 90% din ei și deja nu-mi mai dau seama. Toți mi se par faini automat. Dar s-o aud de la cineva care nu-i cunoștea… e super! 😀

Merci că ai fost acolo!

    gabriela · April 11, 2013 at 8:35 am

    Știi cum se zice, cine se-aseamănă, se-adună. Automat, cine vine la eventul tău e om fain. 😀

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.