Primele 4 clase le-am făcut la Școala 4 din Tecuci, fix lângă serviciul mamei mele. Mi-amintesc că aveam săli de clase înalte, cu sobe, și ne certam iarna pe locul la căldură. Mai aveam un teren de sport cimentat, unde mi-am rupt toți pantalonii de trening. Și mai aveam o toaletă ce în memoria mea apare ca fiind făcută din chirpici (din cauza culorii), care nu avea acoperiș și includea doar 2 wc-uri turcești. 

Am început cu această povestioară ca să vă atrag atenția că sigur ați trecut prin asta, ați văzut sau ați auzit de școli unde igiena nu ocupă primele locuri de interes. Uneori motivul este ”merge și-așa, n-a murit nimeni”, alteori ”nu sunt bani”. Dar atunci când vin inițiative private care să te ajute, cum te mai scoți?

Despre Domestos nu este nevoie să zic prea multe, am crescut cu reclamele acelea cu microbi hidoși învinși de curățenie. Ce trebuie menționat însă e faptul că acesta este al treilea an când Domestos contribuie la educația celor mici în ceea ce privește igiena. Pe baza concursului “Fii ajutor de Căpitan și învinge microbii!” învățătorii și copiii de clase primare pot ajuta la îmbunătățirea condițiilor de igienă din școli și grădinițe.

Concursul se desfășoară pe www.domestos.ro, înscrierea se face de către învățători, iar voturile se câștigă public. Premiile sunt atât în bani, cât și în produse și jucării. Data limită este 1 noiembrie 2017.

Share Button

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.