Înainte de o excursie, până la Brașov sau la Honolulu, fac câteva lucruri să-mi stăpânesc entuziasmul unei noi călătorii. Pe lângă articole de travel și cuvinte cheie într-o limbă străină, mă pierd și în filme. Serios, ce-ar fi o excursie la Roma fără imagini cu Audrey Hepburn din Roman Holiday?

Săptămâna aceasta începe festivalul de film de Travel HipTrip, cu ecranizări la Cinema Union și Eforie. Filmele sunt împățite pe categorii: Focus Asia, Etno Trip, Social trip, Exploratorii și chiar una dedicată copiilor – HipKids. Dacă nu ai încă pe listă vreuna din țările poveste, siiiigur vei fi motivat să cauți bilete de avion după ce se termină filmul.

Venind vorba de bilete, acestea încep de la 13 lei și pot fi cumpărate de aici: eventbook.ro/program/hip-trip-travel-film-festival. Iar eu am de dat 3 invitații duble la filmele de mai jos.

Primul dintre ele este despre munte, al doile despre jungla amazoniană și ultimul despre India. Am câte o invitație dublă la fiecare dintre ele, și tot ce trebuie să faci tu este să-mi lași comentariu cu un film bun legat de un oraș/destinație, până miercuri seara ora 19.00. Câștigă trailerele care mă conving 😀

Timp de un an și jumătate, cineastul Frédéric Favre urmărește drumul parcurs de trei schiori în pregătirea lor pentru Patrouille des Glaciers, o cursă de ski extrem de dificilă ce se desfășoară în Alpii Elvețieni.

Documentarul tratează percepția asupra timpului în trei sătuce unite de apele Amazonului și îl fac pe spectator să se piardă într-un tărâm locuit de șamani și societăți arhetipale.

Descrieri și imagine de pe siteul evenimentului.

Share Button

3 Comments

Mihaela · November 22, 2017 at 4:15 pm

Clasicul Eat Pray Love, ca nu ai ajuns inca in India, pentru Calatorii Cinema-ului
https://www.youtube.com/watch?v=_tlMo1S8HNE

Valeria · November 22, 2017 at 4:27 pm

Letters To Juliet:
https://www.youtube.com/watch?v=prc50Uod_vQ

Mamma Mia:
https://www.youtube.com/watch?v=lkN-A00WLYE

The Fast and the Furious: Tokyo Drift
https://www.youtube.com/watch?v=xZ96tl5MrfU

Diana · November 22, 2017 at 9:47 pm

Kedi -pentru o minunata calatorie in Istanbul si pentru a descoperi viata urbana a orasului

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.