A trecut o săptămână de când am început cursurile la facultate. Bineînțeles, acum toată lumea întreabă  cum e la facultate?  sau  cum e la București?

Să o luăm pe rând: la facultate e bine deocamdată. Profesorii de rusă sunt super. Au răbdare și explică cu calm. Îmi place că au înțeles că suntem începători. La engleză e puțin mai dificil, până acum profii având cam multe pretenții de la noi, deși e specializare B. Ergo, am de citit șase piese de-ale lui Shakespeare, iar eu nu am reușit să citesc Romeo și Julieta  în română. Sper că pe parcurs lucrurile se vor mai așeza.

Orarul este destul de încărcat. A fost nevoie de ceva răbdare să-l descifrez, însă într-un fial am înțeles ce și cum. M-am ofticat nițel pentru că nu ne-a zis nimeni că trebuie să luăm un curs de sport neapărat. Eu am aflat de la doamna care face înscrieri, că cei de la Limbi străine au obligatoriu. Nu putea nimeni să pună un afiș sau un anunț pe net?

later edit: se pare ca nu e obligatoriu. mi-a spus aiurea femeia de acolo. altora le-a zis ca nu e obligatoriu.

În București… e bine. Am descoperit că lumea e mică și mereu mă întâlnesc cu persoane de prin Tecuci. Mă așteptam să fie mai aglomerat orașul, dar probabil trebuia să plec la Cluj să fiu sigură că nu mă știe nimeni.

În concluzie e bine e bine nu mai pot de bine.

Share Button

2 Comments

andreea · September 18, 2012 at 9:25 pm

e sau nu e sportul obligatoriu?:D

gabriela · September 18, 2012 at 10:00 pm

facultativ. să știi că merită, e gratuit și ai de unde alege.

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.