Mă știți, nu sunt fana decorațiunilor de casă sezoniere. Dar pot înțelege că anumite obiecte oferă o atmosferă specială casei, mai ales când vorbim despre Crăciun.

Așa că anul acesta vin cu propuneri de decorațiuni diferite, care vor face senzație printre musafiri, și care nu vor da bătăi de cap atunci când se termină sărbătorile. Nu de alta, dar nu vor rezista prea mult 😄

Așadar, pe lângă sfântul cozonac și salata boeuf decorată cu ardei capia, vă mai propun 2 direcții:

1. Prăjituri de casă decorate tematic

Fursecuri sau brioșe decorate în formă de brăduți, cu moși și elfi, sau simplu în roșu și alb, cu colorant alimentar. Negrese tăiate în formă de brazi, pops cu urechi de ren de la covrigei, căsuțe din turtă dulce și tot așa. Imaginație și răbdare să ai. Dacă mai pui la socoteală că poți face din prepararea lor un proiect de lucru în familie sau cu prietenii, cred că energia bună va fi acolo de la început.

2. Decorațiuni de Crăciun din dulciuri cumpărate

Probabil că cel mai ușor aici de folosit sunt bastoanele spiralate din zahăr, care pot fi alăturate inclusiv ca tacâm în plus la masă. Mi se pare că e un simbol atât de cunoscut, încât oricum l-ai alătura de obiecte normale, le oferă spiritul de sărbătoare.

Spor la făcut liste de cumpărături și creat momente frumoase 🎄

Poți găsi mai multă inspirația în boardul meu de pinterest.

Share Button

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.