De ultima dată când am scris despre podcasturi, am descoperit multe alte emisiuni românești, mai ales în zona de motivație și dezvoltare personală. Printre toate acestea, am găsit 3 care ating teme de interes pentru mine: voluntariat, inspirație civică, inspirație profesională. 

3. Yes You Can

Una dintre cele mai mari bucurii într-ale descoperirilor: un podcast concentrat pe voluntariat, CSR și fapte bune. Tot mă întreabă prieteni de unde apar ONGiștii sau cine sunt activiștii – iată o modalitate prin care poți să-i cunoști.

4. OriginAll

Discuții concentrate mai mult pe zona Dobrogei/Constanței – podcastul are rolul de a aduce în căști oameni care schimbă mentalități, iar faptul că pleacă din comunități mici și nu se aruncă direct la nivel național cred că este un lucru bun din punctul meu de vedere.

5. Florin Roșoga

Interviuri scurte cu specialiști din diferite domenii, îi asculți vorbind despre cine sunt ei, de unde vin și ce îi inspiră.

Aici este partea întâi de recomandări. Caut cu interes și alte podcasturi românești.

Share Button

2 Comments

Florin Rosoga · April 1, 2016 at 10:59 am

Multumesc pentru includere Gabriela 🙂

De ascultat – Podcasturi Românești (part 3) – Gabriela Deleanu · November 19, 2018 at 9:03 am

[…] pare că părțile din seria De ascultat – Podcasturi Românești 1 și 2 încă atrag atenția lui Google, însă de 3 ani încoace a crescut mult zona de podcasturi din […]

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.