Anul ăsta m-a surprins invazia de inimioare. E drept, alte invazii au fost mai populare în ultimii 2-3 ani. Dar pare că marketingul a resuscitat ofertele pentru cupluri, inimioarele și dulcegăriile. PESTE TOT.

Ceea ce nu este neapărat rău ❤️

Cum, eu care sunt haterița supremă pentru toate clișeele?

Da, stai puțin.

Când funcționezi într-o rutină, uiți de ancore care să te plaseze puțin în timp. Ok, poate că Valentine’s, Dragobete, Mărțișorul sau Postul Paștelui nu sunt „sărbători” relevante pentru tine.

Că sunt doar pentru consumerism sălbatic, că totul e făcut să cumperi mai mult. Doar că nu trebuie să cumperi ceva. Poți găti ceva special pentru partener/ă, puteți avea o activitate diferită.

Ce încerc să spun este că poate nu este rău să avem astfel de evenimente care ne scot din rutina obositoare și ne amintesc să apreciem persoana de lângă noi.

Dar ce se întâmplă anului, nu ne mai iubim?

Dacă este o ocazie în plus pe lângă romantismul zilnic, de ce să nu te bucuri? Aia e, dai 3 trandafiri într-o zi în loc de unul din restul zilnic 🙂

De ce trebuie să luăm din tradițiile altora?

Nu te obligă nimeni să sărbătorești nimic. Dacă ai deja niște tradiții de cuplu (sau single person), sunt convinsă că nici nu le bagi în seamă pe astea. În cazul Valentine’s sau Dragobete, îți face societatea treaba ușoară că-ți dă niște ocazii.


În concluzie, cred că e bine să avem ocazii să ne arătăm iubirea față de ceilalți. Că nu suntem un popor care spune Te iubesc foarte ușor, și nici nu exprimăm sentimentele în public prea ușor. Asta necesită exercițiu, așa că e bine să avem astfel de ocazii.

love you💖

Share Button

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.