Mă uitam că au trecut 2 luni de la ultimul articol pe care l-am scris. Ce-am făcut între timp? Păi urmăriți-mă pe instagram, facebook, tiktok… – nu.

Am fost la Digital Divas acum vreo 3 luni, iar acolo o domnișoară din panel de pe scenă spunea că nu vede rostul blogurilor, că ea nu le citește și că nu are sens să ai un blog în zilele astea. Așa că am ascultat-o. NU.

A fost un an cu multe schimbări. Am vrut să profit la maximum de toate libertățile pe care le-am putut avea. Am muncit destul de mult. Am obosit. Nu am mai avut energie de scris nimic.


Petrec atât de multe ore pe social media – vreo 10, în medie, pe săptămână – și mi se pare că public acolo ce-aș vrea să zic, încât parcă nu mai are rost să mai scriu și aici. Deși știu că aici rămâne, aici e ușor de găsit informația, aici e la mine acasă.

Așa că în zilele următoare mi-am propus să scriu aici ce aș vrea să postez pe social media, iar acolo să dau câte-un share pe story la articol. Consum prea mult, creez prea puțin. Și am uitat că prin scris îmi rămân lucruri în minte. Ca atunci când învățam lecțiile scriind copiuțele pentru lucrarea de control.


Acum, din seria celor mai citite articole de pe blog.

Se pare că e bătaie mare între articolele despre facultatea de limbi străine și cele legat de arici. Mai am 5 episoade din podcast de publicat, poate ajută pe cineva. Nu vă luați arici decât dacă ați făcut research complet și înțelegeți că nu sunt animale sociabile. Nici țestoasele nu sunt foarte distractive. Obișnuiți-vă cu ideea. Testați cu niște plante pretențioase înainte.

Mă bucur că mai folosesc și alții snapchat. Lol, scriam acolo că snapchat e în vogă. BOOMER. Anyway, mie-mi plac mult filtrele lor, la altceva nu folosesc.

Scuze de ieșit din casă. Le-am scris pe alea când încă se putea ieși din casă la liber. Sper că sunteți bine și că vă înconjurați totuși de prieteni.

Încă merg la sushi în București, chiar dacă nu am mai scris despre asta. Lasă că am o colecție de highlights pe instagram 🙂 voi relua, mai ales că în ultima vreme am încercat mai mult sushi vegetarian.


Hai să vedem despre ce mai scriu mâine. Voi ce mai faceți?

Share Button
Categories: BLOG

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.