Ce ador și urăsc la orașul ăsta este că sunt o groază de evenimente faine mereu. Însă cele mai faine sunt atunci când începi sesiunea. Pentru că, nu-i așa?, ne mai trebuie un motiv să amânăm învățatul.

Miercuri începe Bookfest.

Îmi place să merg la Bookfest pentru că pot să caut nestingherită prin toate cărțile. Și acolo se adună multă lume bună, pasionată de cultura. Însă, cred că cel mai mult îmi place că pot întâlni scriitori faimoși, cu care altfel nu aș putea interacționa.

V-am povestit de întâlnirea cu Horațiu Mălăele. Cine este curios să-l cunoască, poate merge miercuri, 29 mai, ora 18:00, la standul Editurii ALL. Tot ei au în program:
– vineri, de la ora 18.00  lansarea cărții lui Dan Chișu, Garsoniera din pădurea de macarale, 

– sâmbătă, de la ora 11.00 lansarea cărții lui Radu Beligan – Între acte și de la ora 14.00 – Convorbiri cu Alex. Ștefănescu. Ioana Revnic (invitați – Alex. Ştefănescu, Ioana Revnic, Dan C. Mihăilescu).

Programul complet îl găsiți la ei pe site.

Apoi, va mai fi Colțul Revistelor Independente – Decât o Revistă, Love Issue, Revista de povestiri, Formaje și Zeppelin. Fiecare va avea un program dedicat, specific domeniului fiecăreia: jurnalism narativ, proiecte foto, scriere creativă și altele – vedeți aici mai multe.

Și, ce-mi mai place mie mult este standul Cultura 2.0, unde vor fi invitați reprezentanți ai site-urilor și blogurilor care promovează cultura: Cristian China-BirtaBookaholicbookblog.roHyperliteratura,WebculturaLiterNet.ro și Ginger Group.

După cum vedeți, sunt destul de multe motive să lași deoparte studiul pentru câteva ore și să mergi la Bookfest. De fapt, acestea sunt doar motivele mele, voi poate găsiți altele pe la alții (1, 2).

Ne vedem la Romexpo!

Share Button

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.