Cad uneori în capcanele promovării filmelor și recomandărilor cunoscuților și merg să văd filme la cinematograf. Seara trecută am văzut Burnt: Super Chef la Afi, film în regia lui John Wells (creatorul serialului Shameless US), cu Bradley Cooper ❤ și Sienna Miller 💝

Am zis că-i bine să merg mâncată la un film cu mâncare, că cine știe cu ce pofte de graviduță ies după film și nu e foarte practic nici pentru siluetă și nici pentru portofel. A fost degeaba – în sensul în care nu am poftit la mare lucru la filmul ăsta.

Scuze, mint: am poftit la un Bradley Cooper cu geacă de piele, care știe să gătească, care apreciază și un burger și fructele de mare și care vorbește franțuzește, preferabil fără un trecut cu droguri totuși 🙂

burnt-gd

Și atât. La sfârșitul filmului am rămas: asta e tot?  (tot mi se întâmplă asta la ultimele vizionări de film aparent). Personajul are un spate un bagaj emoțional destul de mare (probleme cu traficanții de droguri, cu femeile, cu băutura, cu colegi de breaslă) astfel încât să ofere un punct culminant care chiar să te țină prins în acțiune. Altfel, distracția de la MasterChef/TopChef ilustrează destul de asemănător nervii din bucătăria unui Chef și orice film legat de pasiuni (fie că-s legate de sport sau artă) urmărește aceleași temeri ale unui profesionist care vrea să fie perfect în ce face.

IMDB îi dă nota 6.9, eu am dat 7 că a fost simpatică fetița cu tortul.

sursă foto: cinemagia.ro

Share Button

2 Comments

oana · October 29, 2015 at 12:27 pm

Ieri am vazut si eu filmul, dar in Cluj :))) si tot dupa Bradley am salivat, ca mancarea nu.mi ajungea nici pentru o masea :)))

    Gabriela · October 29, 2015 at 3:40 pm

    Hehe, măcar atât :))

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.