La Books Huggers am dat join zilele astea la provocarea #AfacereaMeaCreativă, un concept super cool în care micii antreprenori își pot spune povestea. Este pornit de Andreea și a creat o comunitate tare drăguță, inclusiv cu evenimente live.

Cu ocazia asta, mi-am amintit câți oameni talentați sunt pe lângă noi. Câți au un job de zi cu zi și își cresc afacerea după program. Poate câtor oameni li s-a spus că acela e doar un hobby și nu au fost luați în serios, deși iată – câștigă bani din doar un hobby.

Unde vreau să ajung cu articolul ăsta: atunci când un prieten, un frate sau copilul tău arată pasiune într-o direcție, încurajează-l. Mai mult decât atât, respectă-i munca. Texte precum „hai măi ce treabă ai tu mare chestie să faci…” sau „ce să zic, ai vândut și tu…”.

Susțin pe cât posibil să folosim produse locale, să le spunem poveștile și să le promovăm. Că trăim în vremuri în care nici nu știi dacă farfuriile de la Horezu chiar sunt de acolo sau din China.

Cumpără de la artizani locali cadouri pentru tine și pentru alții. Iar dacă-ți sunt și prieteni, deja primești mai multe puncte-karma de la viață.

Share Button

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.