niciodată până acum nu am mai simțit cum începe vara pe 1 mai. dacă ar fi să judec după siteurile de știri, asta au simțit toți românii. sf grătar de la începutul lui mai marca începutul atmosfere de petrecere continuă, care avea să dureze până în septembrie.

țin minte că la școală începeau tezele și vânătoarea de note să-mi iasă media bună. nu mai conta materia. apoi, erau planurile de vacanță: ieșit la pădure, tabere, concedii cu familia.

când am început să lucrez, simțeam în aer lejeritatea din aer, cum clienții se calmau, șefii ar fi stat mai mult la un pahar de vorbă. totul culmina cu luna august, când jumătate din Europă era la soare.

acum sărbătoresc vara încercând să prind un bronz de pe balcon. mă uit la busuioc cum crește și abia aștept să-l mărunțesc pe niște roșii cu gust, românești. sper să nu ratez complet cireșele din curtea alor mei.

probabil că nu ne vom îngrămădi prea mulți să ne luăm concedii, așa că va părea că suntem productivi. deși mințile ne zburdă prin munți și pe plaje.

AMPHORA Vama Veche · Amphora by day ’15

sursă foto

Share Button

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.