Începe să-mi displacă luna februarie din cauza zilelor ce “sărbătoresc iubirea”, unii fiind încântaţi de 14 februarie, alţii, mai naţionalişti, de 24 februarie.

Era o perioadă când refuzam Valentine`s, însă eram încântată de Dragobete. Acum însă mi se pare o sărbătoare moartă. “Dragobetele” nu îşi mai are locul printre lumea urbană românească prin simplul fapt că e învechit, unfashion. Valentine’s este însă o “sărbătoareatât de… trendy încât e mult mai bine primită de populaţie.

Dragostea o sărbătorim în fiecare zi, prin simplul fapt că iubim.

Finalmente, ca răspuns la întrebarea din titlu, cum naiba să fii un valentin?! adică, “eu voi fi valentinul tău” ee? e o chestie, să fii “valentinul” cuiva. Oare cei cu numele de Valentin/a, sunt valentinii tuturor? 😐

Share Button

4 Comments

Adriana · February 10, 2011 at 9:48 pm

I totally agree…nu e decat o mare frectie toata treaba asta cu “be my valentine”. Sa vezi numai rosu timp de cateva zile, nu e prea sanatos. is it?

    Gabriela · February 10, 2011 at 11:31 pm

    Sunt destul de multe zilele acelea, din păcate. ar fi o chestie să se scumpească toate rahaturile roşii şi să fie reduse celelalte :))

Gabytzzuka · February 12, 2011 at 10:36 am

Adica nu o sa primesti nimic cadou de “Valentine’s day”?:D SAu nu o sa dai? Sau ma rog,Dragobete sa zicem… Poti sa daruiesti ceva care sa nu fie rosu neaparat:D Stiu ca amandoua considerma panarami comerciale sarbatorile astea.Si acum consider la fel. Doar ca,nu ma deranjeaza sa fac o mica atentie persoanei la care tin…

    Gabriela · February 12, 2011 at 11:36 am

    nu-mi trebuie motiv să dau un cadou. cu atât mai puţin pentru a primi unul 🙂

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.