Nu știu voi cum sunteți, însă eu am multe genți de călătorii. Aș vrea să mă plimb proporțional cu numărul lor ;)) Pentru că plec fie la munte – și atunci am nevoie de un rucsac mare – fie în vizită printr-un oraș – și am nevoie de un mic troler – geanta în care îmi pun cele necesare este chiar importantă pentru mine.

Și pentru că fac parte din categoria feminină (se zice că noi suntem mai preocupate de accesorii decât domnii), vreau ca geanta pe care o car țin martoră pățaniilor mele să arate bine, să mă reprezinte prin culoare, imprimeu, mărime sau formă. Mda, recunosc că sunt destul de pretențioasă în această privință, iar preferatele mele rămân trolerele. Mi se pare că hainele stau mai bine aranjate și se boțesc mai puțin într-o astfel de geantă. Plus că mi se par mai fancy, dau un aer retro.

Bineînțeles, calitatea rămâne cea mai importantă. De exemplu, au luat ai mei acum vreo 4 ani un set de trollere, iar acum, săracele, sunt distruse pe interior și nu mai stau atât de rigide. Astfel că, atunci când voi achiziționa trolere pentru mine, voi căuta să fie cât mai rigide.

Acum vă sugerez să profitați de oferta celor de la Real, la setul de genți American Tourister.

Colecția este formată din 8 produse, incluzând trollere, geantă de calatorie cu roți, geantă pilot, geantă mică de voiaj, rucsaci și geantă pentru cosmetice. O colecție completă, aș zice eu, care satisface orice tip de bagaj pentru orice tip de călătorie. Și arată bine.

Puteți vedea restul imaginilor și să citiți mai multe informații despre aceste genți și istoria lor chiar pe siteul hipermarketului.

Gama de produse este perfect adaptata necesitatilor unei familii, indiferent dacă este vorba despre calatorii sau pentru petrecerea timpului liber, iar mulțumită aspectului modern și a liniilor simple va fi deopotriva apreciată de utilizatorii business.

Articolul este scris pentru concursul Super Blog 2011.

Share Button

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.