vitadevie.gabrieladeleanu vitadevie.gabrieladeleanu

Aseară am fost pentru a doua oară în The Silver Church. Dacă în urmă cu câteva luni nu aveam loc la concertul Robin and The Backstabbers, la cel de aseară a fost lejer. Păcat, pentru că a fost un super concert.

***

Obișnuită fiind ca trupele din deschidere să nu fie extraordinare, nu aveam așteptări prea mari atunci când se anunțau Litera 1 și Days of Confusion, ceea ce a fost bine, pentru că m-au impresionat destul de mult.

Pentru Litera 1 a fost primul concert, iar asta s-a cam văzut. Însă, s-a mai văzut și pasiunea lor și dorința de a fi cât mai buni.

Days of Confusion nu mai este chiar o trupă micuță, iar asta s-a simțit în comunicarea cu publicul. A fost o super surpriză, mi-au plăcut mult piesele lor, iar de-acum voi fi cu ochii și urechile pe ei.

Acum despre concertul Vița de Vie, ce mai pot să spun? Se știe deja că ei fac o super atmosferă la fiecare eveniment.

Mă așteptam să ascult piesele acustic, primele 5 au fost electrice. Când m-am obișnuit cu ideea că nu va fi prea mult acustic, au urmat alte câteva piese transformate. Preferata mea, la care am avut un șoc, a fost Sunetul mai tare. Dar, poate șocul cel mai mare l-am avut la remixul Planet H al piesei Varză.

Concertul de aseară a fost foarte mișto. Însă a fost și ciudat să ascult piesele cu care am crescut într-o cu totul altă versiune. Mă gândesc că poate asta este și ideea acestui proiect: să ne facă să realizăm că la un moment dat ne maturizăm și începem să înțelegem cine suntem și ce căutăm pe această planetă.

***

Aseară, pe scena de la The Silver Church, am văzut trei trupe cu oameni talentați și pasionați, care au cântat foarte mișto, care mi-au amintit de perioade trecute mai neserioase și care m-au lăsat cu dureri de gât.

Share Button

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.