In cazul in care ati ratat informatia pana acum, ma filmez si postez pe YouTube. Vorbesc singura cu o camera despre minimalism, stil de viata cumpatat, frugality, masura in toate. 

Este un challenge personal intai de toate, cause you can’t preach without actually doing something, iar cumpatarea asta (mai ales materiala) este o valoare pe care incerc sa o am in viata mea, zi de zi.

Apoi, este un continut diferit in marea de clipuri despre cum fericirea depinde de un rimel, ultimul telefon sau o masina noua. Nope – tu esti responsabil de ce te face fericit/a.


Am inceput in octombrie anul trecut. M-am tinut de treaba 3 luni de zile (12 episoade). A fost mult de munca, mai ales ca nu aveam cunostinte de editare video, nu am o camera performanta, nu am avut timpul necesar pentru a invata. Multe scuze, I know.

Am adunat 75 de subscribers. Am primit neasteptat de mult mesaje de la prieteni si cunostinte cu intrebari, comentarii, recomandari. Cel mai vizionat clip este primul, care ajunge curand la 600 de views.


Pentru 2018 mi-am propus sa postez tot cate un video pe saptamana, joia. Sper ca o data pe luna sa reusesc sa am un invitat. Am inceput sa editez in iMovie, cand voi simti ca e nevoie de editari mai complexe, voi invata altceva.

Share Button

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.