La Webstock a fost lansată o  analiză a salariilor din Social Media în România, realizată de Evensys și Career Advisor. Dacă sunteți interesați de subiect, probabil că ați citit deja pe alte bloguri informațiile lansate zilele astea pe alte bloguri, privind experiența de lucru, titlurile oficiale sau salariile din domeniu. Aici este comunicatul complet.

Sunt studentă la Masteratul de Social Media și Marketing Online, deci aș avea niște studii care m-ar recomanda pentru acest domeniu. Că nu este chiar așa, este o altă discuție. Însă atât eu cât și alți pasionați de social media din generația mea credem că ne descurcăm destul de bine pe rețelele sociale, crescând practic cu ele. Vedem și niște cifre aruncate și scoase din contextul studiilor de genul, citim articole de genul și ne creăm așteptări foarte ridicate, fără să fim practic legați la realitate.

Numai că recomand să aruncăm un ochi și pe context, să vedem că trei sferturi din respondenții analizei sunt din capitală, să citim niște rapoarte complete și să vedem ce zic și cei din cealaltă parte a biroului.

 

 

Sper că n-ai dat scroll down fără să te uiți pe prezentare. Te rog, ia-ți câteva minute și vezi ce spune Mădălina Uceanu.

Titlu articolului este imprumutat din prezentarea ei și reflectă o concluzie ce ar trebui să nu fie o noutate pentru nimeni, din orice domeniu ar veni el. Să lucrezi în new media e mare chestie acum, însă la bază vorbim tot despre marketing și pr, așa că nu trebuie să uităm că social media este doar încă o unealtă de vânzare pentru o organizație. Take everything with a pinch of salt 🙂

Share Button

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.