Am auzit recent o teorie cum că vacanța de vară a fost concepută pentru ca elevii și studenții să participe la activitățile agrare, iar tradiția a rămas și după ce nu a mai fost obligatorie munca patriotică. Acum nu ne-au rămas decât trei luni de zile pierdute. Puțini fac ceva cu adevărat folositor.

Vă spuneam recent că sunt indecisă ce să fac vacanța asta. M-am hotărât, vreau să fac ceva pentru mine, să fac ce-mi place: comunicare pe cale electronică.

Petrec mult timp citind articole despre social media. Am grijă de câteva conturi de facebook și twitter ale unor ONG-uri sau campanii. Sunt activă pe blog, îmi place mediul acesta. Însă vreau să învăț mai multe, de la oameni care își câștigă traiul din asta.

Așa că am aplicat la un internship plătit, însă nu am fost acceptată. Cred și eu, la ce experiență nu prea am și la ce facultate, care nu este despre Comunicare sau Relații Publice, studiez.

Prin această postare încerc să câștig un loc la Social Media Summer Camp, o tabără de social media marketing. Practic, un loc în care vin cei mai tari oameni din domeniu, să te învețe meserie. Cui nu i-ar plăcea să meargă? Uite numai 3 motive simple:

  1. Cunoști super mulți oameni. Networking, cum s-ar zice. Vor fi dintre cei pasionați, care iubesc ceea ce fac și care sunt deschiși să învețe și pe alții;
  2. Apoi, afli tips&tricks pentru o campanie corectă și inovativă;
  3. Înveți cum să profiți la maxim de toate tool-urile pe care ți le oferă lumea asta virtuală în care trăim.
foto
Share Button

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.