Aceasta este o dovadă atât, dar atât de simplă că putem face lucruri magice pentru cei mai nefericiți din jurul nostru! Sunt absolut convinsă că oamenii au o pornire interioară de a face bine. Iar atunci când apare o ocazie să faci pe cineva fericit, n-ai niciun motiv rațional sau nu, să dai skip. Știu că pare că în perioada asta toată lumea se trezește să facă fapte bune, dar de ce să nu faci, dacă poți?

Eu am ales să mă implic pentru că ăsta e minimul pe care pot să-l fac. Nepotă-miu va primi o tabletă de la Moș Crăciun, de ce să nu primească și alți copii?

utok.com

utok.com

22 decembrie 2014, Bucuresti: Bucuria Sarbatorilor de iarna a poposit in sectia de Oncologie a Spitalului Fundeni, unde fiecare copil se bucura de astazi de cate o tableta UTOK si aplicatii educative preinstalate.

Apropierea sfarsitului de an a dat posibilitatea UTOK de a aduce magia Sarbatorilor de iarna la Spitalul Fundeni, sectia Oncologie. Fiecare copil are de acum o tableta UTOK ce ii ofera nenumarate moduri de joaca, lectii educative si acces la sute de mii de aplicatii care sa ii mareasca apetitul pentru cunoastere. Tabletele beneficiaza de aplicatii educative, ce incurajeaza invatatul prin jocuri.

Traditia cadourilor de Sarbatori a inceput in 2011, iar la originile acesteia sta Alina Iatan, fiziokinetoterapeut. In fiecare an s-au oferit hainute, dulciuri si jucarii, iar de astazi, tabletele UTOK isi fac loc sub bradul de Craciun al copiilor.

“Ma bucur ca imi sunteti alaturi in acest final de an. Copiii au nevoie sa afle lucruri noi, sa invete si sa invete prin joaca.”, a declarat Alina Iatan.

“Copiii ne dovedesc inca o data ca sunt cei mai receptivi in ceea ce priveste tehnologia. Ne bucuram sa vedem ca tabletele intra foarte usor in viata lor si ca functiile sunt asimilate extrem de repede. Desi copiii din aceasta sectie sunt aici pentru a urma un tratament, consideram ca in timpul liber fiecare dintre ei se va bucura de tabletele UTOK si de aplicatiile preinstalate.”, a completat

Cristina Bartan, Marketing Manager UTOK.

De bucuria adusa de Sarbatori copiilor din sectia Oncologie este responsabil si Cristian Manafu, alaturi de 60 de bloggeri care au dedicat o parte din site-urile lor cauzei de constientizare a necesitatii tehnologiei in viata copiilor de la Spitalul Fundeni.

Despre UTOK. UTOK surprinde fanii tehnologiei prin smartphone-uri si tablete caracterizate prin specificatii de top si accesibilitate. Printre modelele de succes se numara puternicele smartphone-uri Dual SIM UTOK 5008 si UTOK 500Q HD si UTOK i800, prima tableta din gama cu sistem de operare Microsoft Windows 8.1 si UTOK i700, tableta performanta cu procesor Intel® Atom.

Pe langa gama performanta, UTOK aduce consumatorilor de tehnologie beneficii precum 5 ani garantie, filme, seriale si emisiuni gratuite timp de o luna, 100 de carti incluse gratuit in fiecare tableta si smartphone si acces la 20 de milioane de melodii timp de o luna.

Share Button

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.